Den neste laksen

Den neste laksen… lanserer leskedrikk som forebygger corona.

Sunn energidrikk

Under opptakene til NRK TV serien «oppdrag nord Norge» ble Kaptein Mads Bækkelund forbannet over hvor mange av deltagerne som drakk usunn syntetisk energidrikk, og bestemte seg for å gjøre moe med det. Derved startet han verdens første sunne energi drikke bryggeri. www.norwegianenergydrink.no

Bilde1.png
Bilde2.png

Ute i butikkene

Etter en del testing og feiling kom den første drikken på plass, laget av bringebær eple jordbær og yerbamate te, og er i dag i salg bla hos Norgesgruppen, og flere avtaler om eksport er på gang. Ukraina, Belarus og Georgia er først ute.

Resirkulerbart oppdrett

Mads har tidligere vurdert opprettelse av verdens første totalt resirkulerbare oppdrett, men fikk nei av Fiskeridirektoratet, og tok i stedet skrittet videre mot den første globale sunne leske og energidrikken. Og har nå utviklet en ny versjon hvor det benyttes avskjær fra laks, krepse og krilldyr. Etter først å ha smakt «ikke så bra» har jeg funnet formelen og er klar for global utrulling av el del av det nye norske lakse eventyret, ikledd drakten som populær energi og leskedrikk. Et alternativ og muligens en konkurrent til cola og red bull. Super Healthy Norwegian bygger også opp immunforsvaret ditt og du blir mere resistent mot Corona virus. Det utvikles også en variant som senker blodtrykket.

Fiskeolje fra forskjellige norske oppdrettere og produsenter vil bli benyttet, og det ligger også inne en plan om å opprette egen fabrikk som tar brevann fra Lyngsalpene.

https://www.norwegianenergydrink.no/super-healthy

Prosessen med å få sterk fiskeolje til og smake godt og blande seg i leskedrikken har tatt tid, men er nå på plass.

Vil du vite mere eller ta en prat med Mads på 92163985, få den eksklusive historien og bilder?

Bilde3.png
Mads Bækkelund