Bli partner!

INVITASJON TIL Å BLI MEDEIER OG PARTNER I NORWEGIAN ENERGY A/S – MULIGHETER OG FORPLIKTELSER

Bli partner med Norwegian Energy » Ny sunn energidrikk - Norwegian Energy

Bli partner med Norwegian Energy

Kan du tenke deg å være medeier I en en spennende ide og en interessant forretning? Enten som en «sleeping partner» med aksjer i bedriften og være med med innspill og ideer, eller som en større strategisk eier og samarbeidspartner som kan være med å påvirke aktivt?

«Verdens første sunne smakfulle energidrikke» med «kraft til folket» er nå klar til lansering. Hovedkonkurrenten er selvsagt red bull, så får vi se hvor langt vi når, den første produksjonen var vellykket og er presentert for de forskjellige kjedene, hoteller og restauranter, og danner grunnlaget for produksjon II og videre forhandlinger. Det produseres nå 15.000 0,33 L flasker og stasjonskjeden Circle K er lanseringskunde.

Vil du være med?

Selskapet har nå 30.000 aksjer som hver koster 333 kroner og noen aksjer er til salgs nå. Så skal selskapet bygges opp videre før det evnt blir aktuelt med en emisjon til.

Regnskapsføring og selskapets styring

Rekneskapsfører er Martin Loftesnes martin@loftesnesrekneskap.no Telefon 91696842 som har kontroll på aksjonæroversikt, styreprotokoll og er forretningsfører generelt. Kontakt Mads Bækkelund mads@fjordvisjon.com for forespørsel om kjøp av aksjer / medeierskap / Partnerskap. Det blir også et kontant og papirløst selskap og alle inn og
utbetalinger styres av Martin. Bankforbindelse er https://indresognsparebank.no/

Markedsføring & målsettinger

NORWEGIAN ENERGY treffer en global langsiktig trend med sunn energi, ingen sukker og ingen E tilsettninger. Red bull kjører sitt løp med sponsing av stjerner og store dyre events, mens vi kjører folkets stil med utdeling av energidrikke utenfor likningskontoret til de med restskatt. Vi vurderer faktisk å gjøre det samme utenfor skattekontoret (rechtsanwaltin) i Salzburg der red bull har hovedkontoret sitt, og få litt ekstra gratis pr der også. Og vi bruker folkets egne videoer hvor de viser drikken i forskjellige sammenhenger på fjelltur med en morsom twist, og vi arrangerer ringspill og krokett konkurranser på torget med akebrettur i Lyngsalpene som premie.

Ambisjoner?

Ambisjonen til Norwegian Energy er på sikt å etablere egen energifabrikk ved Jostedalsbreen og erobre ca 30% av det nasjonale markedet. Og gjøre så godt vi kan i utlandet, og vi vil utvikle en pulverversjon (compound) av drikken som gjør at den kan tappes lokalt i andre land. Dette blir mye billigere mht transport og produksjon og unngår evnt tollmurer, og en del av verdiskapningen blir liggende igjen hos den lokale distibutør og markedsfører.

Alle aksjeeiere mottar forøvrig 1 kasse i året vederlagsfritt. Ønsker du å være med så send meg en epost på mads@fjordvisjon.com eller ring meg på telefon 92163985 og Martin Loftesnes tar videre kontakt med deg. Hvis alt går som det skal blir dette et selskap med bra overskudd og høy omsettning, se tallene her:

  • Pris ut på stasjonenen / kioskene er fra 36 til 39 kroner for 0,33
  • Pris i dagligvare 29,90 til 32,50  for 0,33
  • Bokse produksjonen som vi testet nå kommer noe rimeligere ut
  • Vi bruker ingen agenter, alt skjer direkte mellom Norwegian Energy, bonde, tapperi og utsalgssted.